Pečený pstruh se slaninou, tymiánem a fazolkami
Ingredience
pstruzi i s hlavou, vykuchaní | 2 ks |
zelených fazolek | 0,5 kg |
sůl a mletý bílý pepř | 1 špetka |
biocitrony, nakrájené na plátky | 2 ks |
1 velká lžíce změklého másla | 1 lžíce |
čerstvého tymiánu,nebo 1 lžíce | 1 svazek |
pancetty nebo prorostlé slaniny | 4 plátek |
panenského olivového oleje | 2 lžíce |
česneku, na tenké plátky | 2 stroužek |
balzamikového octa | 1 lžíce |
Postup přípravy
1 | Pstruhy omyjte, osušte a třemi šikmými mělkými zářezy nařízněte z jedné strany kůži. Pstruhy uvnitř i vně osolte a opepřete a rozložte je do nádoby Combivaru |
---|---|
2 | Každou rybu naplňte plátky citronu, dvěma snítkami tymiánu a kouskem másla. Čtyři plátky citronu nechte stranou. Rozdělte zbylý tymián na naplněné pstruhy, navrch dejte plátek citronu, překryjte ho slaninou a oviňte ji kolem ryby. Zakapejte částí oleje. |
3 | Program Cake -Pečte 15–20 minut, dokud není pstruh propečený a slanina křupavá. |
4 | Čerstvé fazolky omyjte a odkrojte špičky. Vložte do košíku VarMixu, a do nádoby s horkou vodou - vařte 3–5 minut, na skus Teplota-105 st.rychlost 3 |
5 | Vyjměte košík s fazolkami, zchlaďte v ledové vodě, aby si zachovaly křehkost a barvu. |
6 | Zahřejte v pánvi zbylý olej a nechte na něm změknout plátky česneku, trvá to asi 3 minuty. Vmíchejte fazolky, stáhněte z ohně a dochuťte balzamikem a solí. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.