Nátierka z tresčej pečene
Ingredience
konzerva tresčej pečene | 1 ks |
natvrdo uvarené vajce | 1 ks |
nastrúhaný tvrdý syr | 100 g |
malá červená cibuľa | 1 ks |
maslo | 20 g |
horčica | 1 lžicka |
soľ | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Z tresčej pečene zlejeme olej, vo Varmixe rozmixujeme cibuľu - rýchlosť 7 asi 10 sekúnd, pridáme uvarené vajce, tresčiu pečeň, premiešame rýchlosťou 6 asi 5 sekúnd, pridáme zmäknuté maslo, nastrúhaný syr, horčicu a premiešame rýchlosťou 4 asi 10 sekúnd. V prípade potreby dochutíme soľou. |
---|---|
2 | Nátierku podávame s bagetkami opečenými v hriankovači. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.