Nátierka z tresčej pečene

(0 hodnocení)
čas přípravy: 1 min
počet porcí: 6
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

konzerva tresčej pečene 1 ks
natvrdo uvarené vajce 1 ks
nastrúhaný tvrdý syr 100 g
malá červená cibuľa 1 ks
maslo 20 g
horčica 1 lžicka
soľ 1 špetka
Nátierka z tresčej pečene
(0 hodnocení)
čas přípravy: 1 min
počet porcí: 6
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Z tresčej pečene zlejeme olej, vo Varmixe rozmixujeme cibuľu - rýchlosť 7 asi 10 sekúnd, pridáme uvarené vajce, tresčiu pečeň, premiešame rýchlosťou 6 asi 5 sekúnd, pridáme zmäknuté maslo, nastrúhaný syr, horčicu a premiešame rýchlosťou 4 asi 10 sekúnd. V prípade potreby dochutíme soľou.
2 Nátierku podávame s bagetkami opečenými v hriankovači.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...