Nepoctivá zeleninová polévka
Ingredience
| CEMR (celer-mrkev-petržel v poměru 1:2:1) | 3 lžíce | 
| fazolky, nejlépe mražené | 2 lžíce | 
| mladá cibulová nať | 1 lžíce | 
| pórek nakrájený na kolečka | 1 lžíce | 
| masový bujon (MASOX) | 1 kostka | 
| sůl | 1 lžicka | 
| polévkové těstoviny | 1 hrst | 
| tekuté polévkové koření nebo vegeta | 0,5 lžicka | 
| růžičková kapusta | 100 g | 
| voda (pokud dáte horkou, urychlíte vaření) | 1 l | 
| česnek | 1 stroužek | 
Postup přípravy
| 1 | Do nádoby dáte zeleninu...bud již připravenou CEMR nebo namixujete kořenovou zeleninu čerstvou, pórek, cibulovou nať, bujon, sůl, zalijete vodou (třeba již horkou z rychlovarné konvice) | 
|---|---|
| 2 | Do košíčku dáme polévkové těstoviny, ale může to být třeba i zbytek vrtulek či mušliček z předešlého dne, kdo chce přidá 1 stroužek česneku, který se pak vyhodí, na parní síto dáme nakrájené kapustičky a fazolky ( ty by nám nože rozsekaly) | 
| 3 | Vaříme 15min R1/110°C, sundáme síto, těstoviny z košíčku nasypeme do talířů a z nádoby přímo polévku servírujeme. Dospělým dochutíme, dosolíme. Ozdobíme kapustičkami a přidáme fazolky. | 
| 4 | Polévka je bezpracná, rychlá, hodně zasytí i když je z kupovaných "nepoctivých" ingrediencí. | 
                                Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
                    Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.