Cizrnový guláš
Ingredience
| cizrna | 300 g |
| pórek | 1 ks |
| cibule | 1 ks |
| olej | 1 lžicka |
| sladká paprika | 1 lžíce |
| sůl | 1 lžicka |
Postup přípravy
| 1 | Cizrnu aspoň přes noc namočíme. Poté ji scedíme a vaříme ji s čistou vodou programem CHEF 15 minut. (Vody jsem dala tak centimetr nad cizrnu). Opět zcedíme a necháme aspoň trochu zchladit. |
|---|---|
| 2 | Polovinu cizrny rozmixujeme s trochou vody v hustou kaši. |
| 3 | Na combivaru nastavíme program MULTICOOK na 130°C a čas 15 minut. Na oleji osmahneme cibulku a na kolečka nakrájený pórek do sklovata. Pak přidáme lžíci sladké mleté papriky a necháme ji krásně rozpustit. |
| 4 | Podlijeme hrnkem vody, nasypeme celou cizrnu a vaříme. Asi po 5 minutách přidáme rozmixovanou cizrnu, která pokrm zahustí. Osolíme dle chuti a vaříme asi dalších 5 minut. |
| 5 | Podáváme například s pečivem. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.