KARFIOLOVÉ PLACKY SO SYROM
Ingredience
| karfiol ružičky | 700 g | 
| vajcia | 2 ks | 
| tatárska omáčka | 3 lžíce | 
| stúhaný syr | 5 lžíce | 
| polohrubá múka | 4 lžíce | 
| soľ,čierne korenie | 1 špetka | 
| olej | 3 lžíce | 
Postup přípravy
| 1 | Do nerezovej mixovacej nádoby Varmixu nalejeme pol litra vody.Ružičky karfiolu vložíme do parného nástavca.Nastavíme čas 20 minút,100°C,speed 1 a karfiol podusíme.Po skončení programu dáme dole parný nástavec ( pracujte opatrne,je horúci ).Z nerezovej mixovacej nádoby vylejeme vodu. | 
|---|---|
| 2 | Polovičku karfiolu vložíme do nerezovej mixovacej nádoby.Nastavíme čas 10 sekúnd,speed 5.Karfiol dáme do extra misky a do nerezovej mixovacej nádoby dáme druhú polovicu karfiolu.Takisto zvolíme čas 10 sekúnd,speed 5. | 
| 3 | Pridáme ostatné prísady okrem oleja ( ten potrebujeme na pečenie ).Nastavíme čas 20 sekúnd,speed 3.Miešala som tiež na 2x ( prvý raz polovica karfiolu,cca polovica prísad a to isté aj s druhou polovicou karfiolu a prísad ).Hotové cesto vylejeme do misky a opekáme na panvici z obidvoch strán. Dobrú chuť. | 
                                Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
                    Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
 
                                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                                     
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                