MARINOVANÉ KARÉ PEČENÉ
Ingredience
| karé plátky | 4 ks |
| olej | 250 ml |
| cesnaková pasta | 1 lžicka |
| kečup | 1 lžíce |
| bazalka | 1 lžicka |
| soľ,čierne korenie | 1 špetka |
Postup přípravy
| 1 | Plátky mäsa naklepeme.Z 1 dl oleja,kečupu,cesnakovej pasty a korenín si pripravíme marinádu ( korenie môžete obmieňať podľa chuti ).Mäso naložíme do marinády a uložíme do chladničky ( ja so marinovala cca 1 deň ). |
|---|---|
| 2 | Do nádoby Combivaru nalejeme 1,5 dl oleja.Nastavíme program fry / mäso,30 minút,120°C.Do horúceho oleja vkladáme marinované mäso a opečieme z obidvoch strán.Pri opekaní prvej strany som použila pokrievku,druhú stranu som opekala bez pokrievky. |
| 3 | Podávam so zemiakovým pyré a šalátom. Dobrú chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.