Jogurt domácí

(5 hodnocení)
čas přípravy: 300 min
počet porcí: 6
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Ingredience

mléka 750 ml
bílého jogurtu HOLANDIA se živými kulturami (!!!) 150 ml
Jogurt domácí
(5 hodnocení)
čas přípravy: 300 min
počet porcí: 6
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 V mléce rozmíchejte jogurt HOLANDIA nebo CHOCEŇSKÝ (musí obsahovat živé kultury, jinak se nepovede jej naočkovat) a nalijte do pripravených kelímků, které jsou soucástí COMBIVARU.
2 Přikryjte víčky a naskládejte do kulatého prstence s otvory na kelímky.
3 Vložte do nádoby COMBIVARU.
4 Zapněte program YOGHURT s nastavenou teplotou 40°C na 5 hodin. Čas můžete prodloužit i na 8 hodin (pokud jej připravujete přes noc). Pokud pak jogurty dáte do chladničky, pak ještě více zhoustnou a skutečně vám v nich bude "stát lžíce".

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...