GNOCCI se žampiony a šunkou.

(0 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 4
kuchař: Peňašková Lucie
Jazyk receptu:

Ingredience

Gnocci 2 balení
šunky 400 g
smetany 2 ks
žampionů 12 ks
oleje 1 lžíce
sůl, pepř 1 špetka
GNOCCI se žampiony a šunkou.
(0 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 4
kuchař: Peňašková Lucie
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Do Combivaru dáme trošku oleje a na něj cibuli nakrájenou na kostičky. Nastavíme program FRY na 20 minut při 150°C. Cibuli necháme zesklovatět, poté přidáme žampiony a pečlivě necháme osmahnout, až jsou úplně měkké.
2 Ke směsi z cibule a žampionů přidáme šunku, necháme chvilku prohřát. Poté vložíme noky a promícháme, zalijeme smetanou.
3 Nastavíme program CAKE na dobu 20minut a teplotě 110 °C a necháme noky zapéct.
4 Otevřeme Combivar a můžeme servírovat. Dobrou chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...