Dršťková polévka se zeleninou
Ingredience
| předvařené dršťky | 500 g |
| sádlo | 1 lžíce |
| cibule | 1 ks |
| mrkev | 1 ks |
| petržel | 1 ks |
| celer | 1 ks |
| bujon | 1 ks |
| voda | 2 l |
| česnek | 3 stroužek |
| mražená polévková směs | 1 balícek |
| meltá paprika sladká | 1 lžíce |
| kmín drcený | 1 lžicka |
| hladká mouka | 2 lžíce |
| mléko | 1 dl |
Postup přípravy
| 1 | Do nádoby COMBIVARu dáme sádlo, zapneme program FRY na 170°C a vložíme nadrobno nakrájenou cibuli. Osmažíme do zlatova a přidáme nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu (mrkev, petržel a celer) a nadrobno nakrájený česnek. Osmažíme. Zasypeme kořením (mletá paprika a drcený kmín). Promícháme. Vypneme program FRY. |
|---|---|
| 2 | Přidáme propláchnuté dršťky, promícháme a zalijeme vodou, přidáme bujon. Zapneme tlakový program SOUP na 25 min. Po dokončení programu vypusťte přebytečnou páru, pak můžete COMBIVAR bezpečně otevřít. |
| 3 | Po ukončení programu přidáme mraženou zeleninu a zapneme program MULTICOOK 110°C/10 min. Během zahřívání si připravíme "americkou jíšku" (v šejkru rozmícháme mléko s hladkou moukou). Jakmile začne odpočet času - vlijeme a promícháme. Necháme provařit. Pak už jen dle chuti osolíme, opepříme... |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.