Francouzské brambory
Ingredience
| uzené kosti (nejlépe křížové) | 1 kg |
| brambory | 1 kg |
| sterilovaná okurka | 2 ks |
| plnotučná hořčice | 1 lžíce |
| bobkový list | 3 ks |
| nové koření | 5 ks |
| pepř černý | 7 ks |
| sůl a pepř dle chuti | 1 špetka |
| vejce | 3 ks |
| sádlo | 1 lžíce |
| cibule | 2 ks |
Postup přípravy
| 1 | Uzené kosti uvaříme společně s kořením (pepř, nové koření a bobkový list) program CHEF 30 min. Kosti vybereme, necháme prochladnout a obereme - maso nakrájíme. Mezitím si v "uzeném vývaru" uvaříme brambory ve slupce - program CHEF 5 min. Brambory vybereme a necháme prochladnout. Oloupeme a přes mřížku protlačíme (jako na bramborový salát). |
|---|---|
| 2 | Do prázdné nádoby COMBIVARu dáme sádlo a zapneme program FRY na 130°C (čas můžeme nechat jakýkoliv, vypneme dle potřeby). Na sádle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova a program vypneme. |
| 3 | K osmažené cibulce přidáme obrané a nakrájené uzené maso, nadrobno nakrájené sterilované okurky, hořčici a sůl s pepřem dle chuti. Promícháme. Postupně přidáváme prolisované brambory a mícháme. Nakonec zalijeme rozšlehaným vejcem a zapneme program CAKE 140°C / 20 min. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.