Vepřové kousky s dijonskou hořčicí
Ingredience
vepřové maso | 0,75 kg |
cibule | 1 ks |
dijonské hořčice (nebo dle chuti) | 4 lžíce |
pepře | 1 špetka |
soli (nebo dle chuti) | 1 špetka |
oleje( dle potřeby) | 1 lžíce |
Postup přípravy
1 | cibulku zpěníme na oleji , program smažení. poté přidáme kousky masa a mícháme dokud maso nepustí šťávu a nezatahne se. |
---|---|
2 | přepneme na program pomalé dušení vše necháme nastavené jak je, pridáme dijonskou hořčici , sůl, pepř, vodu dle množství a zapneme program. |
3 | po zkončení programu upustíme páru omáčku zahustíme a podáváme,Dobrou chuť :-) |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.