Vepřové kousky s dijonskou hořčicí

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 4
kuchař: Benešová Marcela
Jazyk receptu:

Ingredience

vepřové maso 0,75 kg
cibule 1 ks
dijonské hořčice (nebo dle chuti) 4 lžíce
pepře 1 špetka
soli (nebo dle chuti) 1 špetka
oleje( dle potřeby) 1 lžíce
Vepřové kousky s dijonskou hořčicí
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 4
kuchař: Benešová Marcela
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 cibulku zpěníme na oleji , program smažení. poté přidáme kousky masa a mícháme dokud maso nepustí šťávu a nezatahne se.
2 přepneme na program pomalé dušení vše necháme nastavené jak je, pridáme dijonskou hořčici , sůl, pepř, vodu dle množství a zapneme program.
3 po zkončení programu upustíme páru omáčku zahustíme a podáváme,Dobrou chuť :-)
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...