Hovězí na houbách
Ingredience
hovězí maso | 400 g |
cibule | 1 ks |
sádla | 2 lžíce |
hovězí bujon | 1 ks |
voda | 250 ml |
soli | 1 lžicka |
žampiony | 1 plechovka |
pepř | 3 špetka |
Postup přípravy
1 | Cibuli nakrájíme najemno, maso na kostky, z bujonu a vody připravíme vývar. |
---|---|
2 | Na program Fry (teplotu i čas necháme přednastaveny) osmažíme na sádle cibuli dozlatova, přídáme maso, necháme zatáhnout, přilijeme vývar, přidáme žampiony, sůl, pepř. |
3 | Na program Stew (zvolíme přednastavený program maso a čas ponecháme) dusíme maso. Po ukončení programu odpustíme páru a přístroj otevřeme. |
4 | Na program Multicook (teplotu navolíme na 105 stupňů, čas ponecháme) omáčku můžeme popřípadě zahustit například bramborovým škrobem, hladkou moukou,... a dochutíme. Můžeme podávat například s rýží. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.