Hovězí na houbách

(0 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 2
kuchař: Křivánková Michaela
Jazyk receptu:

Ingredience

hovězí maso 400 g
cibule 1 ks
sádla 2 lžíce
hovězí bujon 1 ks
voda 250 ml
soli 1 lžicka
žampiony 1 plechovka
pepř 3 špetka
Hovězí na houbách
(0 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 2
kuchař: Křivánková Michaela
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Cibuli nakrájíme najemno, maso na kostky, z bujonu a vody připravíme vývar.
2 Na program Fry (teplotu i čas necháme přednastaveny) osmažíme na sádle cibuli dozlatova, přídáme maso, necháme zatáhnout, přilijeme vývar, přidáme žampiony, sůl, pepř.
3 Na program Stew (zvolíme přednastavený program maso a čas ponecháme) dusíme maso. Po ukončení programu odpustíme páru a přístroj otevřeme.
4 Na program Multicook (teplotu navolíme na 105 stupňů, čas ponecháme) omáčku můžeme popřípadě zahustit například bramborovým škrobem, hladkou moukou,... a dochutíme. Můžeme podávat například s rýží.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...