Pomalu dušený králík
Ingredience
| Králík | 1 ks |
| Mrkev | 3 ks |
| Cibule | 1 ks |
| Petržel | 1 ks |
| Celer | 0,25 ks |
| Sůl, pepř, vegeta | 1 špetka |
| Smetana 12% | 1 kelímek |
| Voda | 100 ml |
Postup přípravy
| 1 | Králíka rozporcujeme a osolíme. |
|---|---|
| 2 | Zeleninu očistíme, oloupeme a nakrájíme na kousky. |
| 3 | V hrnci vše promícháme a zalijeme vodou. |
| 4 | Nastavíme program SLOW STEW, teplotu neměníme, čas nastavíme na 3 hodiny. |
| 5 | Po zaznění zvukového signálu maso vyndáme. |
| 6 | Zeleninu rozmixujeme, podle chuti přidáme sůl, pepř, popř. vegetu a zjemníme smetanou. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.