Vepřová plec s cibulovo celerovou omáčkou

(0 hodnocení)
čas přípravy: 200 min
počet porcí: 2
kuchař: Martynek Marek
Jazyk receptu:

Ingredience

Vepřová plec 400 g
Velká cibule 2 ks
Celer 0,5 ks
Česnek 4 stroužek
Sůl a pepř 1 špetka
Zakysaná smetana 1 kelímek
Olej 3 lžíce
Vepřová plec s cibulovo celerovou omáčkou
(0 hodnocení)
čas přípravy: 200 min
počet porcí: 2
kuchař: Martynek Marek
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Maso v celku očistíme, osolíme a opepříme.
2 Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubší půl kolečka. Celer oloupeme a nakrájíme na hrubší plátky. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.
3 Nastavíme program FRY, čas a teplotu neměníme.
4 Až se hrnec nahřeje na požadovanou teplotu, přidáme olej a vložíme maso, které zprudka osmažíme ze všech stran. Vytáhneme z nádoby.
5 Vložíme cibuli, česnek, celer a opět zprudka osmažíme. Hrnec vypneme.
6 Do hrnce přidáme maso a částí zeleniny zakryjeme.
7 Nastavíme program SLOW STEW, teplotu neměníme, čas nastavíme na 3 hodiny.
8 Po zaznění zvukového signálu maso vyndáme. Zeleninu rozmixujeme a zjemníme zakysanou smetanou. Podle chuti přidáme sůl.
9 Můžeme podávat s bramborovou kaší, dušenou zeleninou, apod.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...