Přesnídávky pro děti i dospělé
Ingredience
| ovoce v různých kombinacích (zde švestka-jablko, hruška-kiwi, také jsem dělala meruňka-jablko, jahoda-jablko, borůvky-banán) | 800 g | 
| cukr | 150 g | 
| puding nebo pektinový želírovač (nejlépe 1:1 ten není slazený) - vyzkoušeno obojí | 0,5 balícek | 
| skořice ke švestkám | 1 špetka | 
| vanilkový cukr ke kiwi, jahodám, merunkám | 1 balícek | 
| voda | 200 ml | 
Postup přípravy
| 1 | Ovoce omyjeme, oloupeme (jablka, kiwi, hrušky), vypeckujeme (švestky, jádřince), navážíme. | 
|---|---|
| 2 | Zvolenou kombinaci ovoce vcelku a vodu dáme do nádoby, mixujeme R7 / 30sec, pak R9 / 20sec do hladka, konzistence je různá podle štavnatosti ovoce, směs by měla by hustá jako kečup, varem ještě zřídne a změknou malé kousky. Puding si rozmícháme v malém množství vody, aby se rozpustila barva | 
| 3 | Vaříme 100°C / R5 / 15min, cca v 10 min přidáme dírkou cukr a rozmíchaný puding nebo sypký želírovač, obojí je dobré jen dodržte dávkování. Kdo má rád hodně sladké přisladí. | 
| 4 | Uvařenou hmotu hned lijeme do skleniček, zavíčkujeme a pro jistotu ještě horké sterilizujeme, stačí 5 min ve vařící vodě. Samotné vaření je rychlé, nejvíce času zabere čištění a vypeckování. Používám skleničky 125ml od jogurtu | 
                                Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
                    Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.