Kokosový koláč
Ingredience
| vejce | 4 ks | 
| cukr krupice | 250 g | 
| horká voda | 4 lžíce | 
| polohrubá mouka | 250 g | 
| prášek do pečiva | 1 ks | 
| strouhaný kokos | 150 g | 
| šlehačka | 2 ks | 
Postup přípravy
| 1 | Nejprve v Planetariu vyšleháme sníh ze 4 bílků šlehacím nástavcem na nejvyšší rychlost. Po té sníh odložíme, nejlépe do lednice. | 
|---|---|
| 2 | Pak vyšleháme všechny žloutky s cukrem do pěny. Opět použijeme šlehací nástavec a nejvyšší rychlost. | 
| 3 | Jakmile jsou žloutky řádně vyšlehané, přidáme postupně 4 lžíce horké vody a šleháme rychlostí č. 3. | 
| 4 | Rychlost snížit na 2 a postupně přidávat po lžících mouku smíchanou s kypřícím práškem. Pak je nutné šlehací nádstavec odstranit a lehce vmíchat již připravený sníh z bílků. | 
| 5 | Směs přelít na plech s vyšším okrajem - já používám plech Biopan. Povrch hojně posypeme strouhaným kokosem a vše dáme péct do trouby předehřáté na 170 stupňů na cca 30 minut - nutno hlídat, aby se kokos nepřipálil. | 
| 6 | Po upečení ihned ještě horký koláč přelít šlehačkou a koláč necháme vychladnout. | 
                                Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
                    Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
 
                                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                                     
                                 
                                 
                                 
                                