Acidofilné rezy
Ingredience
vajcia | 2 ks |
hnedý cukor | 3 sklenice |
acidofilné mlieko | 3 sklenice |
špaldovej (polohrubej múky) | 3 sklenice |
oleja | 0,5 sklenice |
sódy bicarbóny | 1 lžicka |
džemu | 2 lžíce |
nasekaných (pomletých) vlašských orechov | 0,5 sklenice |
kakao | 2 lžíce |
Postup přípravy
1 | Hnedý cukor rozmixujeme rýchlosťou 8 minimálne 10 sekúnd. Pridáme 2 vajcia a spoužitím motýlika miešame 20 sekúnd. rýchlosť 5. |
---|---|
2 | Pridáme 2 PL kakaa a 3 hrnčeky acidofilného mlieka a šľaháme s použitím motýlika 20 sek. rýchlosťou 5. Keď sa suroviny spoja, odstránime motýlika a pridáme 3 hrnčeky múky, 0,5 hrnčeka oleja a 1 ČL sódy bikarbóny, 2 PL džemu a orechy, miešame 20 sek. rýchlosťou 5. |
3 | Vylejeme na vymastený, múkou vysypaný plech a pečieme 30 minút v rúre vyhriatej na 180°C. Veľmi rýchly, jednoduchý a chutný koláčik, hrnčeky sú použíté 200 ml. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.