Cibulová polévka

(0 hodnocení)
čas přípravy: 10 min
počet porcí: 4
kuchař: Maťáková Jaroslava
Jazyk receptu:

Ingredience

cibule 0,5 kg
másla 50 g
hovězího vývaru (nebo z kostky bujónu) 1 l
hladké mouky 2 lžíce
česneku 1 stroužek
bílého vína 1 dl
soli a pepře 1 špetka
parmezánu nebo jiného výrazného sýru 100 g
francouzské bagetky 1 ks
Cibulová polévka
(0 hodnocení)
čas přípravy: 10 min
počet porcí: 4
kuchař: Maťáková Jaroslava
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Oloupeme cibuli,nakrájíme na kolečka a osmažíme na másle - program FRY/10min./170st. Když cibule dosáhne tmavší barvy,zaprášíme moukou a osmahneme.
2 Zalijeme vlažným vývarem (po částech), rozmícháme,přidáme lisovaný česnek a víno,osolíme,opepříme a zavřeme tlakově. Nastavíme program SOUP/10min./
3 Po skončení programu vypustíme páru,otevřeme a dochutíme solí a pepřem.
4 Podáváme s francouzskou bagetkou a posypané výrazným sýrem.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...