Bezlepkový dortový korpus tmavý

(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 1
kuchař: Maťáková Jaroslava
Jazyk receptu:

Ingredience

vajec 8 ks
cukru 240 g
oleje 0,5 dl
kakaa 50 g
bezlepkové mouky Jizerka 100 g
bezlepkové mouky Doves farm - samokypřící 50 g
Bezlepkový dortový korpus tmavý
(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 1
kuchař: Maťáková Jaroslava
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Vejce a cukr vyšleháme v robotu (10 min.),až vznikne hustý nadýchaný krém. Pomalu do něj vmícháme olej a pomalu přimícháme mouky smíchané s kakaem.
2 Těsto nalijeme do nádoby a pečeme na program CAKE/60min./130st.
3 Po upečení necháme vychladnout a pak vyklopíme na mřížku.
4 Po úplném vychladnutí nadvakrát rozřízneme a plníme oblíbeným krémem.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...