Vývar z kačacích kostí

(0 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 5
kuchař: Pavlinská Jana
Jazyk receptu:

Ingredience

kačica 1 ks
mrkva 3 ks
petržlen 3 ks
cibuľa 1 ks
soľ 2 lžíce
vegeta 1 lžíce
miešaná zelená vňať (petržel, zeler a kôpor) 1 svazek
Vývar z kačacích kostí
(0 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 5
kuchař: Pavlinská Jana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Očistenú kačicu vykostiť - mäso som použila na marinovanie
2 Kosti a krídla vložiť do nádoby, pridať zeleninu a zaliať vodou po rysku CUP. Pridať soľ a vegetu, zväzok zelenej vňate
3 Nastaviť si tlakové varenie: program Soup, zvoliť produkt "mäso", čas 20min. a horný ventil nastaviť na "uzavretý" Teplota sa pri tlakovom varení nenastavuje
4 Po skončení programu som Combivar nechala cca 30 min. bez vypúšťania pary, aby sa polievka ešte dovárala v tlaku.
5 Po vypustení pary vybrať všetky suroviny a vývar precediť. Môžete podávať s cestovinami ako polievku, alebo po vychladnutí zamraziť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...