Zeleninová polévka s tarhoňou
Ingredience
| Mražená zelenina | 1 balení |
| Tarhoňa | 1 hrst |
| Sůl | 1 špetka |
| Pepř | 1 špetka |
| Kmín | 1 špetka |
| Vejce | 1 ks |
| Libovolná hladká mouka | 2 lžíce |
| Voda | 1 l |
Postup přípravy
| 1 | Do nádoby dáme zeleninu, koření a tarhoňu. Zalijeme vodou, nastavíme program Soup (zelenina) a tlakově uzavřeme. Zkontrolujeme, zda máme kolečko na vaření pod tlakem. |
|---|---|
| 2 | Mezitím co se polévka vaří, připravíme kapání. Smícháme vejce s moukou, osolíme a důkladně promícháme. |
| 3 | Po uplynutí času polévku odtlakujeme a otevřeme víko. Nastavíme program Multicook na 5 min a 110°C a do vroucí polévky kapeme kapání. DOBROU CHUŤ |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.