Hustý, sametový, vanilkovo-smetanový jogurt
Ingredience
mléka | 1 l |
šlehačky | 375 ml |
bílého jogurtu | 250 ml |
kysané smetany | 2 lžíce |
mleté bio vanilky | 1 lžicka |
Postup přípravy
1 | Suroviny (mléko, šlehačku, bílý jogurt, kysanou smetanu a bio vanilku) dáme do Combivaru. kysaná smetana i bílý jogurt musí obsahovat bifido bakterie. Combivar zapneme na program na jogurty |
---|---|
2 | Po 5 hodinách je jogurt hotový. Jen potřebuje promíchat, protože vanilka zůstane nahoře. Což není na závadu. Jogurt je krásně sametový a jemný. Nepouští vodu. Podle chuti lze dochutit. Ale myslím, že to není nutné. I moje dcerka, která nemá ráda kupované jogurty si tento s chutí snědla bez jakéhokoliv ochucování. |
3 | Dobrou chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.