Hustý, sametový, vanilkovo-smetanový jogurt

(0 hodnocení)
čas přípravy: 300 min
počet porcí: 9
kuchař: Věra Vítovcová
Jazyk receptu:

Ingredience

mléka 1 l
šlehačky 375 ml
bílého jogurtu 250 ml
kysané smetany 2 lžíce
mleté bio vanilky 1 lžicka
Hustý, sametový, vanilkovo-smetanový jogurt
(0 hodnocení)
čas přípravy: 300 min
počet porcí: 9
kuchař: Věra Vítovcová
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Suroviny (mléko, šlehačku, bílý jogurt, kysanou smetanu a bio vanilku) dáme do Combivaru. kysaná smetana i bílý jogurt musí obsahovat bifido bakterie. Combivar zapneme na program na jogurty
2 Po 5 hodinách je jogurt hotový. Jen potřebuje promíchat, protože vanilka zůstane nahoře. Což není na závadu. Jogurt je krásně sametový a jemný. Nepouští vodu. Podle chuti lze dochutit. Ale myslím, že to není nutné. I moje dcerka, která nemá ráda kupované jogurty si tento s chutí snědla bez jakéhokoliv ochucování.
3 Dobrou chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...