Žitno-pohanková kaše z Combivaru

(0 hodnocení)
čas přípravy: 10 min
počet porcí: 1
kuchař: Věra Vítovcová
Jazyk receptu:

Ingredience

vody 250 ml
žitné mouky 2 lžíce
pohankové krupice 2 lžíce
soli 1 špetka
Žitno-pohanková kaše z Combivaru
(0 hodnocení)
čas přípravy: 10 min
počet porcí: 1
kuchař: Věra Vítovcová
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Do Combivaru nalijeme studenou nejlépe přefiltrovanou vodu. Přidáme dvě lžíce žitné mouky (může být i hladká žitná mouka) a dvě lžíce pohankové krupice. Přisolíme špetkou soli. Důkladně rozmícháme. A vaříme na program na vaření kaší 10 minut. Já vařívám tuto kaši bez mléka. Je ale možné ji uvařit i s mlékem. Pokud je bez mléka, lze ji kombinovat i se zeleninou.
2 Po uvaření servírujeme kaši na talíř. Já jsem si ji ochutila acidofilním mlékem, trochou arašídového másla, trochou kokosu a rozmixovaným ovocem (ovoce může být i v celku a přisladit je možné i kokosovým cukrem, stévií, nebo medem). Lze ale i kombinovat se zeleninou, nebo ořechy, případně skořicí, nebo kakaem.
3 Dobrou chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...