Kokosová kombivarka

(5 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 8
kuchař: Francová Renata
Jazyk receptu:

Ingredience

cukr krupice 1 hrnek
hladká mouka 2 hrnek
strouhaný kokos 1,5 hrnek
prášek do pečiva 1 ks
vanilkový cukr 1 ks
vejce 3 ks
mléko 1 hrnek
olej 0,5 hrnek
kakao 2 lžíce
Kokosová kombivarka
(5 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 8
kuchař: Francová Renata
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Všechny suroviny smícháme v míse.
2 Do nádoby vlijeme zhruba polovinu těsta. Do zbytku přidáme kakao, promícháme a přilijeme do nádoby.
3 Těsta zlehka promícháme špejlí nebo obráceným koncem vařečky, aby vzniklo mramorování.
4 Combivar nastavíme na CAKE - čas 45 minut, teplotu ponecháme 140 stupňů. Od 40.minuty kontrolovat špejlí - jakmile se těsto přestane lepit na špejli, je upečeno.
5 Buchtu necháme vystydnout v nádobě a poté vyklopíme. Po úplném vystydnutí posypeme moučkovým cukrem nebo polijeme polevou.
6 Použila jsem hrnek 250 ml.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...