Kokosová kombivarka
Ingredience
cukr krupice | 1 hrnek |
hladká mouka | 2 hrnek |
strouhaný kokos | 1,5 hrnek |
prášek do pečiva | 1 ks |
vanilkový cukr | 1 ks |
vejce | 3 ks |
mléko | 1 hrnek |
olej | 0,5 hrnek |
kakao | 2 lžíce |
Postup přípravy
1 | Všechny suroviny smícháme v míse. |
---|---|
2 | Do nádoby vlijeme zhruba polovinu těsta. Do zbytku přidáme kakao, promícháme a přilijeme do nádoby. |
3 | Těsta zlehka promícháme špejlí nebo obráceným koncem vařečky, aby vzniklo mramorování. |
4 | Combivar nastavíme na CAKE - čas 45 minut, teplotu ponecháme 140 stupňů. Od 40.minuty kontrolovat špejlí - jakmile se těsto přestane lepit na špejli, je upečeno. |
5 | Buchtu necháme vystydnout v nádobě a poté vyklopíme. Po úplném vystydnutí posypeme moučkovým cukrem nebo polijeme polevou. |
6 | Použila jsem hrnek 250 ml. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.