Mäsové guľky v paradajkovej omáčke na taliansky spôsob
Ingredience
| mletého mäsa - mix bravčové s hovädzím | 1000 g | 
| vajce | 1 ks | 
| parmezán | 2 lžíce | 
| zarovnané lyžice gyros korenia | 2 lžíce | 
| strúhanka | 1 ks | 
| cibuľa | 1 ks | 
| olej | 3 lžíce | 
| paradajkový pretlak s bazalkou - poprípade pridajte bazalku korenie | 700 ml | 
| voda | 400 ml | 
| zarovnané lyžičky hladká múka | 3 lžíce | 
| zeleninový bujón | 1 kostka | 
| mix salvia rozmarín | 1 lžicka | 
Postup přípravy
| 1 | Nakrájať cibuľku nadrobno. | 
|---|---|
| 2 | Pustiť program FRY na 120 stupňov. Zatlačiť knoflík START a opiecť cibuľku , keď je opečená pridať múku chvíľu opražiť. | 
| 3 | Zaliať pretlakom, vodou, rozpusteným bujónom vo vode a pridať šalviu a rozmarín. | 
| 4 | Vložíme pripravené mäsové guľky - mleté mäso, gyros korenie, parmezán, vajce - zmiešame. Robíme guľky a obalíme v strúhanke. | 
| 5 | Zavrieme veko nádoby. Nastavíme knoflík na tlakové varenie. Nastavíme program CHEF na 20 min a zatlačíme knoflík START. | 
| 6 | Hotovo a dobrú chuť. | 
                                Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
                    Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.