Piškótový korpus na plnenie
Ingredience
Vajíčka | 4 ks |
Kryštálový cukor | 6 lžíce |
horúca voda | 4 lžíce |
soľ | 1 špetka |
olej | 1 lžíce |
Múka (polohrubá) | 8 lžíce |
prášok do pečiva | 1 ks |
Postup přípravy
1 | Do nádoby si oddelíte vaječné bielky, cukor a štipku soli a mixujete do peny. Počas mixovania pridávať po lyžiciach horúcu vodu - nie vriacu (krásne sa rozpustí cukor a sneh je ľahší) Keď je sneh dostatočne tuhý, pridať ešte lyžicu oleja a premixovať na chvíľu, aby sa olej spojil so snehom. |
---|---|
2 | Do hotového snehu pridať žltky a len zľahka premiešať vareškou |
3 | Potom pridať presiatu múku a prášok do pečiva a opäť premiešavať len zľahka, aby cesto "nespadlo" a ostalo pekne nadýchané |
4 | Combivar nastaviť na program Cake 35min./125st. Počas pečenia nádobu podľa možnosti neotvárať, aby piškóta neklesla Po ukončení programu nádobu vybrať a chvíľu nechať vychladnúť - potom sa vám korpus veľmi ľahko vysype na podložku. Vychaldnutý môžete prekrojiť a plniť podľa vlastnej fantázie |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.