Čína se sojovým masem
Ingredience
sojového masa | 1 balícek |
cibule | 1 ks |
oleje | 1 lžicka |
vody | 1 l |
masox | 1 ks |
čínské mražené zeleniny | 1 balícek |
kečupu | 3 lžíce |
sypkého polévkové koření | 1 lžicka |
polohrubé mouky | 1 lžíce |
solamylu | 1 lžíce |
vody | 1 šálek |
Postup přípravy
1 | Sojové maso si uvaříme s masoxem v litru vody. Program MULTICOOK na 120 stupňů, 8 minut. Scedíme a necháme si polovinu vody z masa. |
---|---|
2 | Na program FRY 160 stupňů si osmahneme na lžičce oleje cibulku a přidáme přecezené maso. Přepneme na program MULTICOOK ,opět na 120 stupňů, zalijeme vodou, co jsme si nechali z masa, přidáme kečup a mraženou zeleninu. Vaříme 12 minut, zahustíme moukou a solamylem a dochutíme. Podáváme s rýži / hranolky / bramborem. Dobrou chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.