Čína se sojovým masem

(0 hodnocení)
čas přípravy: 25 min
počet porcí: 4
kuchař: Hesová Miluška
Jazyk receptu:

Ingredience

sojového masa 1 balícek
cibule 1 ks
oleje 1 lžicka
vody 1 l
masox 1 ks
čínské mražené zeleniny 1 balícek
kečupu 3 lžíce
sypkého polévkové koření 1 lžicka
polohrubé mouky 1 lžíce
solamylu 1 lžíce
vody 1 šálek
Čína se sojovým masem
(0 hodnocení)
čas přípravy: 25 min
počet porcí: 4
kuchař: Hesová Miluška
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Sojové maso si uvaříme s masoxem v litru vody. Program MULTICOOK na 120 stupňů, 8 minut. Scedíme a necháme si polovinu vody z masa.
2 Na program FRY 160 stupňů si osmahneme na lžičce oleje cibulku a přidáme přecezené maso. Přepneme na program MULTICOOK ,opět na 120 stupňů, zalijeme vodou, co jsme si nechali z masa, přidáme kečup a mraženou zeleninu. Vaříme 12 minut, zahustíme moukou a solamylem a dochutíme. Podáváme s rýži / hranolky / bramborem. Dobrou chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...