Sladký hokkaido koláčik
Ingredience
tekvica hokkaido | 350 g |
vajcia | 2 ks |
práškový cukor | 150 g |
olivový olej | 200 ml |
polohrubej múky | 350 g |
prášok do pečiva | 1 ks |
vanilkový cukor | 1 ks |
Postup přípravy
1 | Tekvicu nastrúhame na hrubšom strúhadle. Z bielom vyšľaháme tuhý sneh. |
---|---|
2 | Žĺtky vymiešame s práškovým a vanilkovým cukrom. Pridáme olej, múku, nastrúhanú tekvicu, prášok do pečiva. Do zmesy zľahka primiešame sneh z bielkov. |
3 | Cesto vlejeme do Combivar nádoby, nastavíme program CAKE 30 minút 170 °C. |
4 | Kto chce mať nižší koláčik, po upečení prereže korpus na polovicu. Stačí posypať práškovým cukrom. Korpus je možné potrieť džemom a naň ešte poliať čokoládou. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.