Sladký hokkaido koláčik

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 8
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

tekvica hokkaido 350 g
vajcia 2 ks
práškový cukor 150 g
olivový olej 200 ml
polohrubej múky 350 g
prášok do pečiva 1 ks
vanilkový cukor 1 ks
Sladký hokkaido koláčik
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 8
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Tekvicu nastrúhame na hrubšom strúhadle. Z bielom vyšľaháme tuhý sneh.
2 Žĺtky vymiešame s práškovým a vanilkovým cukrom. Pridáme olej, múku, nastrúhanú tekvicu, prášok do pečiva. Do zmesy zľahka primiešame sneh z bielkov.
3 Cesto vlejeme do Combivar nádoby, nastavíme program CAKE 30 minút 170 °C.
4 Kto chce mať nižší koláčik, po upečení prereže korpus na polovicu. Stačí posypať práškovým cukrom. Korpus je možné potrieť džemom a naň ešte poliať čokoládou.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...