Rizoto a zeleninový vývar
Ingredience
rýže | 1 hrnek |
sůl | 1 lžicka |
maso z pečeného kuřecího stehna "od včerejška :) " | 1 ks |
mrkev | 4 ks |
petržel kořenová | 1 ks |
menší celer | 0,5 ks |
kukuřice mražená | 1 hrst |
hrášek mražený | 1 hrst |
kus kus | 1 hrst |
kadeřavá petržel | 1 snítka |
Postup přípravy
1 | Mrkev, celer a petržel, vaříme 20 minut v cca 2 litrech osolené vody v Combivaru nastaveným tlakovým programem Soup (výběr zelenina). |
---|---|
2 | Zeleninu vyjmeme, celer a 2 mrkve nakrájíme nadrobno a dáme zpět do polévky. Zbytek zeleniny necháme do rizota. Polévku přelijeme do druhého hrnce, přidáme kus kus a nasekanou petrželku. |
3 | V Combivaru vaříme rýži programem Rice- 7 minut. |
4 | Smícháme uvařenou rýži, pokrájenou mrkev, petržel, maso z pečeného kuřecího stehna, kukuřici a hrášek. |
5 | Pečeme programem Cake na 140 stupňů asi 15 minut. Můžeme ještě na pár minut přidat program Cripsy pro křupavou kůrčičku. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.