Rizoto a zeleninový vývar

(0 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 4
kuchař: Vinklerová Marie
Jazyk receptu:

Ingredience

rýže 1 hrnek
sůl 1 lžicka
maso z pečeného kuřecího stehna "od včerejška :) " 1 ks
mrkev 4 ks
petržel kořenová 1 ks
menší celer 0,5 ks
kukuřice mražená 1 hrst
hrášek mražený 1 hrst
kus kus 1 hrst
kadeřavá petržel 1 snítka
Rizoto a zeleninový vývar
(0 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 4
kuchař: Vinklerová Marie
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Mrkev, celer a petržel, vaříme 20 minut v cca 2 litrech osolené vody v Combivaru nastaveným tlakovým programem Soup (výběr zelenina).
2 Zeleninu vyjmeme, celer a 2 mrkve nakrájíme nadrobno a dáme zpět do polévky. Zbytek zeleniny necháme do rizota. Polévku přelijeme do druhého hrnce, přidáme kus kus a nasekanou petrželku.
3 V Combivaru vaříme rýži programem Rice- 7 minut.
4 Smícháme uvařenou rýži, pokrájenou mrkev, petržel, maso z pečeného kuřecího stehna, kukuřici a hrášek.
5 Pečeme programem Cake na 140 stupňů asi 15 minut. Můžeme ještě na pár minut přidat program Cripsy pro křupavou kůrčičku.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...