Vývar z holoubat

(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 9
kuchař: Martynek Marek
Jazyk receptu:

Ingredience

Holoubata 2 ks
Cibule 1 ks
Mrkev 2 ks
Celer 1 ks
Nové koření 6 ks
Pepř černý celý 6 ks
Bobkový list 3 ks
List libečku 6 ks
Podravka 1 lžicka
Sůl 1 lžicka
Vývar z holoubat
(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 9
kuchař: Martynek Marek
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Opláchnutá holoubata a očištěnou kořenovou zeleninu vložíme do nádoby, přidáme koření. Můžeme přidat skelet z kuřete. Zalijeme vodou po maximálně možnou hranici. Hrnec tlakově uzavřeme.
2 Nastavíme program SOUP a tlačítkem PRODUCT SELECTION vybereme maso. Čas nastavíme na 60 minut.
3 Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
4 Polévku přecedíme, maso a kořenovou zeleninu necháme zchladnout. Do hotové polévky přidáme nakrájené maso a nahrubo nastrouhanou zeleninu, ozdobíme petrželovou natí nebo libečkem. Jako zavářku můžeme použít nudle nebo drobení.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...