Králík po myslivecku

(2 hodnocení)
čas přípravy: 45 min
počet porcí: 4
kuchař: Martinková Kamila
Jazyk receptu:

Ingredience

králíka 1 ks
hub (klidně i žampionů) 1 miska
cibule 1 ks
houbového koření 1 lžíce
pyramidka na rajskou omáčku 1 ks
masového bujonu 1 kostka
sladké červené papriky 1 lžicka
rajčatového protlaku 1 plechovka
smetany na vaření 1 kelímek
vody 1,5 l
Králík po myslivecku
(2 hodnocení)
čas přípravy: 45 min
počet porcí: 4
kuchař: Martinková Kamila
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Omytého, naporcovaného králíka dáme do Combivaru, přidáme nakrájenou cibuli, houby, houbové koření, červenou sladkou papriku, zalijeme 1,5 litrem vody s kostkou masového bujonu. Do vody dáme pyramidku koření na rajskou omáčku. Combivar zavřeme, nastavíme na tlakové vaření a zapneme program Stew na přednastavený čas 35 minut.
2 Po zaznění časového znamení vypustíme páru a otevřeme. Maso vyndáme a zbytek nalijeme do misky a ponorným mixérem rozmixujeme.
3 Omáčku nalijeme zpět do Combivaru, nastavíme program Multicook na 10 minut a teplotu 110 stupňů. Přidáme rajčatový protlak, můžeme přidat smetanu, případně dochutit. Omáčku nemusíme zahušťovat. Můžeme dělat i z kuřete. Dobrou chuť :-)
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...