Králík po myslivecku
Ingredience
králíka | 1 ks |
hub (klidně i žampionů) | 1 miska |
cibule | 1 ks |
houbového koření | 1 lžíce |
pyramidka na rajskou omáčku | 1 ks |
masového bujonu | 1 kostka |
sladké červené papriky | 1 lžicka |
rajčatového protlaku | 1 plechovka |
smetany na vaření | 1 kelímek |
vody | 1,5 l |
Postup přípravy
1 | Omytého, naporcovaného králíka dáme do Combivaru, přidáme nakrájenou cibuli, houby, houbové koření, červenou sladkou papriku, zalijeme 1,5 litrem vody s kostkou masového bujonu. Do vody dáme pyramidku koření na rajskou omáčku. Combivar zavřeme, nastavíme na tlakové vaření a zapneme program Stew na přednastavený čas 35 minut. |
---|---|
2 | Po zaznění časového znamení vypustíme páru a otevřeme. Maso vyndáme a zbytek nalijeme do misky a ponorným mixérem rozmixujeme. |
3 | Omáčku nalijeme zpět do Combivaru, nastavíme program Multicook na 10 minut a teplotu 110 stupňů. Přidáme rajčatový protlak, můžeme přidat smetanu, případně dochutit. Omáčku nemusíme zahušťovat. Můžeme dělat i z kuřete. Dobrou chuť :-) |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.