Dušené zelí
Ingredience
kysané zelí | 900 g |
sůl | 1 lžicka |
anglická slanina | 100 g |
větší brambor | 1 ks |
cibule | 1 ks |
olej | 1 lžíce |
cukr | 1 lžíce |
Postup přípravy
1 | V COMBIVARu program FRY - smažení, teplota 110 stupňů, čas 10 minut - na lžíci oleje osmahnout na drobno nakrájenou cibuli a na kostky nakrájenou slaninu. |
---|---|
2 | Přidat opláchnuté zelí, nastavit tlakový program dušení na 15 minut |
3 | Jakmile je zelí dostatečně měkké, dochutit solí a cukrem,promíchat, zapnout program multicook na 100 stupňů, čas 10 minut, přidat do zelí na jemno nastrouhaný syrový brambor, zamíchat a provařit. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.