Dušené zelí

(2 hodnocení)
čas přípravy: 0 min
počet porcí: 4
kuchař: Kubalová Dana
Jazyk receptu:

Ingredience

kysané zelí 900 g
sůl 1 lžicka
anglická slanina 100 g
větší brambor 1 ks
cibule 1 ks
olej 1 lžíce
cukr 1 lžíce
Dušené zelí
(2 hodnocení)
čas přípravy: 0 min
počet porcí: 4
kuchař: Kubalová Dana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 V COMBIVARu program FRY - smažení, teplota 110 stupňů, čas 10 minut - na lžíci oleje osmahnout na drobno nakrájenou cibuli a na kostky nakrájenou slaninu.
2 Přidat opláchnuté zelí, nastavit tlakový program dušení na 15 minut
3 Jakmile je zelí dostatečně měkké, dochutit solí a cukrem,promíchat, zapnout program multicook na 100 stupňů, čas 10 minut, přidat do zelí na jemno nastrouhaný syrový brambor, zamíchat a provařit.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...