Tříbarevná combivarka
Ingredience
| voda | 20 g |
| máslo | 60 g |
| cukr krupice | 60 g |
| kakao | 10 g |
| polohrubá mouka | 190 g |
| vanilkový cukr | 1 ks |
| prášek do pečiva | 1 lžíce |
| měkký tvaroh | 500 g |
| cukr krupice | 75 g |
| rum ( půl malého frťana) | 5 g |
| vejce | 1 ks |
| cukr krupice | 75 g |
| teplá voda | 1,5 lžíce |
| vejce | 2 ks |
| olej | 8 g |
| hladká mouka | 100 g |
| prášek do pečiva | 1 lžicka |
Postup přípravy
| 1 | Buchta je ze tří částí. První těsto ( ingredience 1-7) je tmavé, na něj přijde tvarohová náplň ( ingredience 8-11) a na vrch světlé šlehané těsto ( ingredience 12-17). Neděste se, jde to velmi rychle. Těsto tmavé a potom i tvaroh, jsem umíchala v mixéru a vrchní těsto jsem v robotu, ušlehala metličkou. Umícháme první těsto, dáme do vymazaného a moukou vysypaného hrnce, umícháme tvaroh, rozetřeme na těsto, ušleháme třetí těsto a rozetřeme na tvaroh. |
|---|---|
| 2 | Combivar uzavřeme, nastavíme: Cake /140°C / 30 minut Kontrola špejlí a v případě potřeby, přidáme ještě pár minut na víc. ( nastavení času a teploty, je na každém z Vás, podle výše uvedeného času je koláč nevypečený) |
| 3 | Necháme vystydnout, vyklopíme pomocí pokličky a přeneseme na talíř. Pocukrujeme. Dobrou chuť! |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.