Segedínský guláš
Ingredience
vepřová plec | 500 g |
cibule | 2 ks |
olej | 100 ml |
sůl | 1 lžicka |
mletá paprika | 1 lžíce |
zakysaná smetana | 1 ks |
pepř | 1 špetka |
kysané zelí | 200 g |
hladká mouka | 2 lžíce |
Postup přípravy
1 | Programem smažení - fry na 120 stupňů orestovat na drobno nakrájenou cibuli |
---|---|
2 | Přidat vepřové maso nakrájené na kostky,restovat stále programem smažení na 120 stupňů,po zatažení maso osolit |
3 | Teplotu smažícího programu stáhnout na 100 stupňů a zatáhnuté maso zasypat paprikou a pepřem,krátce orestovat |
4 | Maso podlít vodou a zapnout tlakový program dušení na 25 minut |
5 | Po ukončení programu vypustit páru,otevřít hrnec a k celé směsi přidat kysané zeli,opět zapnout tlakový program stew - na 10 minut. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. |
6 | Přepněte combivar na program multicook na 100 stupňů,vše zahustit hladkou moukou rozmíchanou ve vodě,dochutit,nechat provařit 10 minut,pak jen přidat zakysanou smetanu a vše krátce prohřát |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.