Celerovo-mrkvová pomazánka
| čas přípravy: | 10 min |
| počet porcí: | 9 |
| kuchař: | denda.zadrobilkova@seznam.cz |
| Jazyk receptu: |
použitý přístroj:
Ingredience
| celer | 200 g |
| mrkev | 300 g |
| červená paprika | 100 g |
| klobása nebo šunka nebo slanina | 100 g |
| vejce uvařené natvrdo | 2 ks |
| sterilovany nebo čerstvý křen | 1 lžicka |
| hořčice obyč nebo medová | 1 lžíce |
| majoneza | 150 g |
| jarní cibulka | 50 g |
| sůl | 1 špetka |
Postup přípravy
| 1 | celer, mrkev, paprika, cibulka, křen a klobása najednou rozsekat nadrobno R6/10sec |
|---|---|
| 2 | vysypat do misky, přidat ručně nakrájené vejce, se zbytkem jen promíchat stěrkou, osolit dle chuti, nechat vychladit |
| 3 | lze s vejci a majolkou promíchat i v nádobě, ale bude pomazánka hodně najemno |
| 4 | podávat na studene topince nebo toustu |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.