Andaluské zelí
Ingredience
| Mletého masa | 1 kg | 
| Česneku | 4 stroužek | 
| Uzené papriky | 5 g | 
| Římský kmín | 3 g | 
| Soli | 1 špetka | 
| Pepř | 1 špetka | 
| Cibule | 200 g | 
| Čerstvá paprika | 200 g | 
| Uzená paprika | 100 g | 
| Rajčatového protlaku | 30 g | 
| Bílého zelí | 500 g | 
| Oleje | 200 ml | 
| Loupané rajčata | 1 ks | 
Postup přípravy
| 1 | Smícháme mleté maso s česnekem, římským kmínem,uzenou paprikou, solí, pepřem a vytvaruje ze směsi kuličky. | 
|---|---|
| 2 | Cibulky nakrájíme na klínky ,papriku na proužky.Ze zelí vyřízneme košťál a nakrájíme na nudličky.Trochu osolíme. | 
| 3 | Hrnci rozpálíme olej dáme do něj masové kuličky a opečeme je. Po opečení je z hrnce vyjmeme a dám stranou. | 
| 4 | Na olej který tam vznikne po opečení masových kuliček přidáme cibuli kterou osolíme a necháme jí aby pustila šťávu po pěti minutách přidáme nakrájenou papriku a restujeme ji s cibulí opečené zelenině přisypeme uzenou papriku a za stálého míchání jí také opečeme. | 
| 5 | Do takovéhle směsi už přidáme rajčatový protlak a oloupaná rajčata a necháme to provařit a nakonec přidáme zelí a masové kuličky opečené zakryjeme to poklicí a za občasného míchání dusíme 30 minut. | 
| 6 | Potom to odkryjeme a dochutíme si to podle chuti přidáme česnek podle chuti můžeme pálivou papriku a bez zakrytí to vaříme dalších cca 10 minut. | 
                                Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
                    Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
 
                                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                                     
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                