Hovězí vývar s krůtím masem a zeleninou
Ingredience
| Hovězí žebro | 200 g |
| Krůtí krk | 300 g |
| Mrkev | 500 g |
| Petržel | 200 g |
| Celer | 200 g |
| Sůl | 1 lžíce |
| Pepř | 1 lžicka |
| Sušený česnek | 1 lžíce |
Postup přípravy
| 1 | Do Combivaru dáme maso a zalejeme 4l vody. Přidáme sůl, pepř a sušený česnek. Zvolíme program Soup na 30 min. Zkontrolujeme ventil a zahájíme tlakové vaření. |
|---|---|
| 2 | Poté přidáme do vývaru očištěnou zeleninu. Zvolíme program Soup na 10 min aby zelenina změkla. |
| 3 | Po dokončení programu vyjmeme zeleninu i maso. Vývar pořádně přecedíme. Zeleninu nakrájíme jak máme rádi a můžeme polévku podávat. Kdo má rád si přidá i maso, my jej v polévce nejíme ☺️ |
| 4 | Dobrou chuť |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.