domáci vepřovka
| čas přípravy: | 60 min |
| počet porcí: | 4 |
| kuchař: | kocicka.yvetka@seznam.cz |
| Jazyk receptu: |
použitý přístroj:
Ingredience
| buček,plecko | 1 kg |
Postup přípravy
| 1 | Domácí veprovka Maso na kostky osolit promichat. Já přidala sádlo nebo maso bylo moc libové podlila asi 1 dcl vody. Dala na program Stew a nastavil a na 1 hod. Pak jsem trochu pomackala stuchadlem na brambory promichala a dala do tlacenkoveho střeva. Při chlazení otacim |
|---|
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.