Luštěninové karbanátky

(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 4
kuchař: Macánová Martina
Jazyk receptu:

Ingredience

luštěninové směsi 250 g
bobkový list 1 ks
cibule 1 ks
česneku 1 stroužek
vejce 2 ks
zelené bylinky (majoránka, tymián, bazalka, petrželová nať...) 1 špetka
soli 1 špetka
Ajvar Podarvka 1 sklenice
strouhanky 1 hrnek
žampionových hlaviček 10 ks
Luštěninové karbanátky
(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 4
kuchař: Macánová Martina
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Těstoviny přes noc namočíme a pak uvaříme s bobkovým listem do měkka.
2 Scedíme přebytečnou vodu a směs umeleme spolu s cibulí a česnekem.
3 Do směsy přidáne bylinky, vejce, sůl a na zahuštění strouhanku.
4 Naplníme žampiony a dáme na plech do trouby, můžeme posypat strouhaným sýrem. Pečeme na 180°C cca 30 minut. Ajvar Podravku použijeme jako dip.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...