Luštěninové karbanátky
Ingredience
luštěninové směsi | 250 g |
bobkový list | 1 ks |
cibule | 1 ks |
česneku | 1 stroužek |
vejce | 2 ks |
zelené bylinky (majoránka, tymián, bazalka, petrželová nať...) | 1 špetka |
soli | 1 špetka |
Ajvar Podarvka | 1 sklenice |
strouhanky | 1 hrnek |
žampionových hlaviček | 10 ks |
Postup přípravy
1 | Těstoviny přes noc namočíme a pak uvaříme s bobkovým listem do měkka. |
---|---|
2 | Scedíme přebytečnou vodu a směs umeleme spolu s cibulí a česnekem. |
3 | Do směsy přidáne bylinky, vejce, sůl a na zahuštění strouhanku. |
4 | Naplníme žampiony a dáme na plech do trouby, můžeme posypat strouhaným sýrem. Pečeme na 180°C cca 30 minut. Ajvar Podravku použijeme jako dip. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.