Bryndzová pizza so slaninou

(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 8
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

hladká múka 380 g
droždie (40 g) 1 ks
mlieko 200 ml
kryštálový cukor 1 lžíce
soľ 1 lžicka
olej 4 lžíce
kečup 3 lžíce
väčšia cibuľa nakrájaná na plátky 1 ks
slanina nakrájaná na kúsky 100 g
bryndza 200 g
kyslá smotana 1 ks
korenie na pizzu 1 lžíce
Bryndzová pizza so slaninou
(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 8
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Z droždia, vlažného mlieka a cukru pripravíme kvások, ktorý po vykysnutí primiešame do pripravenej múky. Pridáme olej, soľ a vymiesime pomocou planetária cesto, ktoré necháme vykysnúť.
2 Vyvaľkané cesto premiestnime na vymastený plech. Potrieme kečupom, ochutíme pizza korením, poukladáme pokrájanú cibuľu, slaninku a zalejeme vymiešanou zmesou bryndze a smotany.
3 Pečieme vo vyhriatej rúre asi 20 minút pri teplote 190 - 200 °C. Výborne chudí aj studená.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...