Paprykarz
Ingredience
| ryżu basmati | 1 sklenice | 
| wędzona makrela | 1 ks | 
| ketchupu | 2 lžíce | 
| koncentratu | 1 lžíce | 
| papryka czerwona | 1 ks | 
Postup přípravy
| 1 | Ryż gotujemy, z ryby usuwamy ości. Paprykę kroimi w kosteczkę. | 
|---|---|
| 2 | Do miseczki wrzucamy ugotowany ryż, dodajemy makrele, paprykę, ketchup i koncentrat. | 
| 3 | Dodajemy sól i pieprz do smaku. Wszystko mieszamy widelcem, rybę rozdrabniamy. Smacznego!!! | 
                                Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
                    Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.