Vinná klobása pečená v Combivaru

(0 hodnocení)
čas přípravy: 10 min
počet porcí: 2
kuchař: Dvořáková Jana
Jazyk receptu:

Ingredience

vinná klobása 0,5 kg
olej 2 lžíce
rajče 1 ks
salátová okurka 0,5 ks
hořčice, nebo co má kdo rád 1 lžíce
Vinná klobása pečená v Combivaru
(0 hodnocení)
čas přípravy: 10 min
počet porcí: 2
kuchař: Dvořáková Jana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Vinnou klobásu zabalíme do šneka a zpevníme špejlí.
2 Do nádoby Combivaru dáme trošku oleje, zapneme na Cake, 150 stupňů a 10 min. Položíme klobásu a opékáme z obou stran do zlatova, jak máme rádi.
3 Mezi tím si na talíř nakrájíme rajče a okurku, případně jinou zeleninu či salát podle chuti a po opečení klobásy podáváme. Přeji dobrou chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...