Jablková combibábovka

(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 8
kuchař: Pavlinská Jana
Jazyk receptu:

Ingredience

Vajička 4 ks
Cukor kryštálový 8 lžíce
Teplá voda 8 lžíce
Olej 3 lžíce
Polohrubá múka 10 lžíce
Prášok do pečiva 1 balícek
Mletá škorica 1 lžicka
Jablká 2 ks
Horká čokoláda 50 g
Škoricový cukor 1 balícek
Jablková combibábovka
(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 8
kuchař: Pavlinská Jana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Do nádoby si oddelíme bielka, pridáme cukor a ušľaháme sneh, počas šľahania pridávame teplú vodu po lyžiciach, aby sa cukor dobre rozpúšťal.
2 Pomaly zašľaháme olej a žltka.
3 Múku preosejeme a zmiešame s práškom do pečiva a škoricou. Zľahka vmiešame k základu.
4 Jablká očistíme, nastrúhame a vmiešame do cesta. Cesto vylejeme do nádoby.
5 Combivar nastavíme na program Cake/135 st.C čas 50 minút a spustíme štart.
6 Zvukový signál nám oznámi koniec programu, nádobu vyberieme, necháme kombibábovku chvíľu vychladnúť, potom vyklopíme na podložku. Ešte teplú ozdobíme nadtrúhanou čokoládou, zmiešanou so škoricovým cukrom...alebo podľa vlastnej chuti.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...