Taveňák paní Věnceslavy
Ingredience
| Měkkého tvarohu | 250 g | 
| Jedlé sody | 0,5 lžicka | 
| Soli | 0,5 lžicka | 
| Másla | 20 g | 
Postup přípravy
| 1 | Recept dala paní Věnceslava Zahradníková :-) Tvaroh, sodu a sůl smícháme a necháme 15 minut odležet | 
|---|---|
| 2 | Na combivaru nastavíme program cheese/sýr a dáme teplotu 90st.C. Necháme rozpustit máslo a přidáme odpočatou směs a mícháme do roztavení Ne dlouho, ať se nedělají hrudky! | 
| 3 | Nalijeme do krabičky a necháme ztuhnout. Nebo natřeme na potravinovou folii a necháme ztuhnout a máme vyborný plátkový tavený sýr. | 
| 4 | Dobrou chuť | 
                                Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
                    Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.