Vepřová "jakoby" roštěná s kousky masa

(0 hodnocení)
čas přípravy: 55 min
počet porcí: 3
kuchař: Dvořáková Jana
Jazyk receptu:

Ingredience

vepřová krkovice nebo plec 0,5 kg
cibule 1 ks
olej 2 lžíce
sůl 1,5 lžicka
pepř mletý 1 špetka
masox 1 kostka
voda 1,5 l
mouka na zahuštění, já dávám hrubou 1 hrst
rýže nebo houskový knedlík jako příloha 1 balícek
Vepřová "jakoby" roštěná s kousky masa
(0 hodnocení)
čas přípravy: 55 min
počet porcí: 3
kuchař: Dvořáková Jana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Maso očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupat, nakrájet na jemno a dát do nádoby Combivaru s olejem. Zapneme netlakový program FRY, 120 st a osmažíme do zlatova.
2 Když je cibulka osmažená, přilijeme trošku horké vody a přidáme sůl, pepř, masox a maso. Necháme maso zatáhnout a přidáme zbytek vody. Zavřeme na tlakový program STEW.
3 Po uvaření masa omáčku zahustíme, já zahušťuji hrubou moukou a nechám mouku provařit na Multicook cca 105 st. Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíke. Přeji dobrou chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...