Vepřová "jakoby" roštěná s kousky masa
Ingredience
| vepřová krkovice nebo plec | 0,5 kg |
| cibule | 1 ks |
| olej | 2 lžíce |
| sůl | 1,5 lžicka |
| pepř mletý | 1 špetka |
| masox | 1 kostka |
| voda | 1,5 l |
| mouka na zahuštění, já dávám hrubou | 1 hrst |
| rýže nebo houskový knedlík jako příloha | 1 balícek |
Postup přípravy
| 1 | Maso očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupat, nakrájet na jemno a dát do nádoby Combivaru s olejem. Zapneme netlakový program FRY, 120 st a osmažíme do zlatova. |
|---|---|
| 2 | Když je cibulka osmažená, přilijeme trošku horké vody a přidáme sůl, pepř, masox a maso. Necháme maso zatáhnout a přidáme zbytek vody. Zavřeme na tlakový program STEW. |
| 3 | Po uvaření masa omáčku zahustíme, já zahušťuji hrubou moukou a nechám mouku provařit na Multicook cca 105 st. Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíke. Přeji dobrou chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.