Gulášovka

(0 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 9
kuchař: Hájková Alena
Jazyk receptu:

Ingredience

Cibule 2 ks
Hov. Maso 400 g
Česnek 3 stroužek
Majoránka 1 lžíce
Papr. Sladká 2 lžíce
Vody 1,5 l
Olej 4 lžíce
Brambor 4 ks
Bujon v kostce 2 ks
Rovná lžička 1 lžicka
Hl. Mouka 1 lžíce
Gulášovka
(0 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 9
kuchař: Hájková Alena
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Připravíme si převařenou vodu v konvici
2 Brambory oloupeme a nakrájíme na malé kousky Cibule se oloupe a nakrájí na kostičky Česnek nakrájíme na tenké plátečky Maso nakrájíme na malé kousky.
3 Do combivaru dáme olej a cibuli
4 Zapneme si program fry a necháme cibulku osmahnout do zlatova Pak přidáme maso, nakrájené na malé kousky a necháme osmahnout. Mícháme.
5 Na maso dáme papriku a minutku osmažíme. Pak zalijeme vodou
6 Pak dáme vše ostatní a combivar zapneme na tlakové vaření. Program chef na 40 minut.
7 Po uvaření zahustíme lžící hladké mouky, kterou si rozkvedláme v trošce vody.
8 Dobrou chuť
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...