Bramboráčky
Ingredience
Brambor | 500 g |
Česneková pasta | 2 lžicka |
Sůl, pepř | 1 špetka |
Sušený medvědí česnek ( nemusí být ) | 1 lžíce |
Mletý kmín | 1 lžicka |
Hrubá mouka | 300 g |
Vejce | 2 ks |
Oleje | 100 ml |
Postup přípravy
1 | Brambory oloupeme a nastrouháme na struhadle na jemno |
---|---|
2 | Dáme do mísy a přidáme vše, krom oleje |
3 | Pořádně propracujeme |
4 | Do combivaru dáme olej a zapneme program fry. Bez tlaku a s otevřenou poklicí |
5 | Když se olej rozpálí, snížíme teplotu na 120s |
6 | Plastovou naběračkou dáváme malé množství těsta. Smažíme z obou stran do zlatova |
7 | Dobrou chuť |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.