Špenátová polévka
Ingredience
| špenátový protlak | 1 ks | 
| hladká mouka | 1 lžíce | 
| olej | 3 lžíce | 
| voda | 1200 ml | 
| bujon nebo masox | 1 ks | 
| šlehačka | 1 ks | 
| sůl | 1 lžicka | 
Postup přípravy
| 1 | Do nádoby vlejeme olej, nastavíme program Saute /zpěnění/, přednastavený čas, rychlost a teplotu ponecháme, po dosažení teploty 100 stupňů snížíme teplotu na 95 stupňů a vsypeme mouku. Takto připravíme jíšku. | 
|---|---|
| 2 | Jíšku zalijeme vodou, vložíme masox nebo bujon / nebo zaléváme vývarem/, osolíme, vložíme špenátový protlak,který jsme po vytažení z mrazáku nechali změknout. Zapneme program COOK /vaření/, program je přednastavený, není potřeba hodnoty měnit. | 
| 3 | Po uvaření /tedy po 20 minutách/ vlejeme šlehačku a jen krátce prohřejeme programem COOK 2 minutky na 90 stupňů. Stačí pak pouze dochutit dle potřeby. | 
                                Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
                    Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
 
                                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                                     
                                