Vepřové maso v mrkvi

(0 hodnocení)
čas přípravy: 150 min
počet porcí: 6
kuchař: Ulichová Ivana
Jazyk receptu:

Ingredience

vepřová krkovice bez kosti,nebo plec 1 kg
mrkve,množství můžete přidat 0,5 kg
cibule 1 ks
grilovacího koření 0,5 balícek
drceného kmínu 1 lžicka
vody 0,5 l
sádla nebo oleje 1 lžíce
/podle chuti/mletého nejlépe bílého pepře 0,4 lžicka
Vepřové maso v mrkvi
(0 hodnocení)
čas přípravy: 150 min
počet porcí: 6
kuchař: Ulichová Ivana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Program FRY -rozpálit sádlo ,opéci maso ze všech stran,přidat zeleninu a ještě asi 2 min.opékat. Vypnout program Fry
2 Podlít vodou cca 0,4 l,pod půlku výšky masa. Okořenit ,mírně osolit Program SLOW STEW,maso
3 Zadělat na knedlíky,hodí se více bramborové,nebo hutné karlovarské a po uvaření masa uvařit v páře,program STEAM.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...