Těstoviny se špenátovo - sýrovou omáčkou

(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 4
kuchař: Lýková Veronika
Jazyk receptu:

Ingredience

cibule 1 ks
těstoviny penne 1 balícek
kuřecí maso 500 g
mražený špenát 1 balícek
smetana na vaření 1 kelímek
tavený sýr 2 ks
gorgonzoly 200 g
sůl a pepř dle chuti 1 špetka
Těstoviny se špenátovo - sýrovou omáčkou
(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 4
kuchař: Lýková Veronika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Do cobivaru nasypeme těstoviny, osolíme a zalijeme 1l vody. Navolíme program STEW tlakové vaření na 4 minuty. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
2 Mezitím si nakrájíme cibulku na velmi jemno, kuřecí maso na nudličky a špenát necháme lehce povolit při pokojové teplotě.
3 Combivar nastavíme 10 min. na program FRY na 170°C a osmažíme na lžíci olivového oleje cibulku, následně přidáme kuřecí maso. Osolíme, opepříme a přidáme špenát, gorgonzolu, tavený sýr a smetanu. Zavřeme combivar zvolíme program STEW na 15 minut. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. Po 15 minutách je omáčka zcela hotová a můžete nandavat :-)
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...